Nyyyyyy blogg!!! ;**

Busungaaaar från och med nu bloggar jag tillsammans med bästis på justloveme.blogg.se !! Finns länk till den bloggen i menyn, det står Amalias blogg <3

Kattis kommer inte blogga nåt mer!

Det var allt för oss, hoppas ni tyckte om vår blogg och vill fortsätta följa min och Amalias blogg!

Kyss Maja! <33


Krossa alla fönster

Igår var jag med Junia och så träffa jag Andreas:) Fick ett par super fina örhängen av honom lägger upp en bild på dom senare. Här kommer några bilder på mig och Junia igår :*


I will never let you go

Haha! Jag och Sofie satt och planerade vilken dag vi skulle träffas. Och det slutar med att vi bestämmer att ses om ungefär en vecka :D Men jullovet är ju så otroligt kort! Man hinner ingenting känns det som! Aja, nu ska jag sitta och kolla på serier som jag missat medan jag varit borta och sedan blir det att åka ner på stan med Kattis och faster. Jag var tvungen att gå upp klockan 8.00 idag för att gå ut med hunden.... Gissa om jag är trött nu :P

I alla fall, inga kläder som jag köpte igår finns på hemsidorna, så blir tvungen att ta kort?! Vet inte om jag orkar, hihi tror inte deeeet :) Men det kommer säkert komma upp på bloggen snart ändå!

Kyss

Filmtips!Absolut värd att se, men ganska hemsk så det är inte en film jag bara skulle ta fram en söndagskväll helt forever alone och ba; den här vill jag se på! Men se den gärna nu på bio, det är sååå värt och gå inte själv.


I can live without you, but I just don't want to

Dagen spenderades med underbaraste bästavän! Ebba kunde inte men vi träffade Totte och var med honom ett tag, sen såg vi finaste Anastasija så då var vi med henne också :)

Köpte lite grejer, visar strax! Sen var jag o bästiiiis och såg New year's eve. Jättebra film faktiskt, rekommenderar. Gullig, alla blir kära, haha händer bara på film :')


Fina faster <3
Svarta jackan är min och den röda är Katarinas, fick även den här väskan, nyårsoutfiten som jag visade, en tröja och Katarina fick en jättefin klänning!


2012 wishes
Girls fall in love with what they hear. Boys fall in love with what they see. That's why girls wear make up, and boys lie.

Lite bilder från igår :)

/Maja

 

 


Dagens outfit

Tröja- Terranova i Sarajevo
Kjol- Terranova i Sarajevo
Strumpbyxor- Vet ej vilken affär, men från Sarajevo ;)

/Maja


RSS 2.0